Foto & video reportages

Video & Foto reportages

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!!

Heel erg leuk dat jullie interesse

hebben in mijn stijl van fotografie en/of videografie.

Ik vind het belangrijk om een

ongedwongen sfeer te creëren zodat het niet ongemakkelijk wordt en jullie op de foto’s komen zo als jullie ook echt zijn.

Wel geef ik af en toe aanwijzingen waardoor de foto’s mooier uitkomen.

Ik hou van de liefde en daarom zijn mijn foto’s vaak romantisch en zacht van stijl.

Ik vind het super leuk als er veel styling op de bruiloft is en zal daarom ook graag daar mooie foto’s van maken.

Als tip geef ik graag mee om de sieraden die gebruikt worden, uitnodigingen, menu kaartjes en alles wat er nog meer bij komt kijken in de ochtend klaar te leggen zodat ik die als eerste kan fotograferen.

Ik heb gemerkt dat het super leuk is om op foto te hebben en zo hebben jullie ook nog een aandenken.

Een trouwreportage start vanaf € 595 voor 6 aaneengesloten uren. Er is nog meer keuze uit verschillende pakketten en daarbij behorende extra’s. Alle trouwreportages zijn inclusief een usb-stick met daarop de mooiste bewerkte foto’s van jullie dag in hoge resolutie of bij videografie jullie video en al het ruwe materiaal wat ik heb gefilmd. Bij de fotografie pakketten krijgen jullie een

mini-trouwalbum en zijn er ook opties voor een grotere en luxe trouwalbums.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Ik ga graag met jullie mee.

Bij verdere vragen over bepaalde prijzen of pakketten kan er contact worden opgenomen via het contactformulier.

Contact

Overige foto en videografie

Naast bruiloften foto en videografeer ik ook graag loveshoots, verlovingsshoots, zwangerschapsshoots en portretten.

Voor informatie over de prijzen kunt u in het menu een overzicht vinden.

Contact

Copyrighted Image